Riga United Ladies

v

27 / 05 / 2018 14:00

Riga United FC

v

06 / 06 / 2018 20:00

News

Match preview: Rīgas FS/Cerība 46. Vidusskola vs. Riga United Ladies

04 / 09 / 2015

Rīgas FS/Cerība 46. Vidusskola
0 : 7 View report
Riga United Ladies

RIGA UNITED LADIES BACK IN ACTION AHEAD OF BUSY WEEK / RIGA UNITED DĀMAS ATGRIEŽAS LAUKUMĀ PIRMAJĀ NO SPĒLĒM BAGĀTĀ NEDĒĻĀ

Bright and early tomorrow, Riga United are back in action after a summer break and they will hope to start a busy week with 3pts against Cerība. They will play their final league game on the 8th at home to Liepāja, then the semi final of the Latvian cup on the 10th against the aforementioned Liepāja.

Head to Head
Riga United and Cerība have played each other twice this year with Riga United winning 2-0 and 3-0. Between the two games, there have been 4 different goalscorers, so Riga will hope with a good team effort they can get goals from all areas of the team. United know the strengths of Cerība and won’t underestimate them.

Lessons learnt from the first half
Manager Walley and Coaches Bidermane and Whitemore will have noted what aspects needed to have been improved from before the summer break. Most of all it appeared to be mental as a number of times they looked decent on the ball but sometimes got nervous. If they keep their shape, communicate then it should be a great week for Riga.

Voices from the locker room
When asked what he had to say about tomorrow’s game, Manager Justin Walley was focused on ‘hitting the ground running’ tomorrow and emphasised that the team need to be focussed.

"With three games in six days it is really important that the girls hit the ground running. Most of the squad haven't played a competitive match in two months so in order for us to get the three points on Saturday, it is really vital that the players switch on and get themselves super focused right from the moment we meet before the match. Ieva [Bidermane], John [Whitemore] and myself have had the girls in at training three times this week so we can be as prepared as possible for this match. I've been impressed by how sharp some of them have looked following their summer break."

Team news:
Overall, Walley has a fit and ready team to choose from. They will be without one or two players due to off field commitments. So a possible selection headache for Justin Walley tomorrow.

Please come down to support the ladies tomorrow. Yes, it’s a Saturday morning kick off, which is why your support will mean so much more to the the team.

....................................................

Arkādijas Stadions 05/09/2015 - 10:00

Pašā sestdienas agrumā Riga United dāmas atgriezīsies laukumā pēc vasaras pārtraukuma un ir apņēmībaspilnas sākt savu visai intensīvo spēļu nedēļu ar 3 punktiem pret Cerība/RFS komandu. Pēdējā spēle Sieveišu Futbola Līgā tiks aizvadīta jau pēc 3 dienām, 8. spetembrī pret Liepājas komandu un divas dienas vēlāk Kausa pusfināla spēle pret tām pašām liepājniecēm.

Aci pret aci

Riga United un Cerība savā starpā jau ir aizvadījušas divas spēles šai sezonā, kur abās pārākas izrādījās Riga United dāmas, uzvarot ar 2-0 un 3-0. Abās spēlēs vārtus guva 4 dažādas spēlētājas, līdz ar to Riga United cer, ka ar komandas spēli būs iespēja apdraudēt pretinieču vārtus no dažādām pozīcijām. Riga United labi pārzin pretinieču stiprās puses un tās tiks ņemtas vērā formējot sākuma sastāvu.

Gūtās mācības no sezonas pirmās daļas

Menedžeris Justin Walley un treneri I. Bidermane un J. Whitemore ir izdarījuši secinājums par kļūdām sezonas pirmajos mačos, kuras ir nepieciešams uzlabot, lai gūtu labāku sniegumu laukumā. Liela daļa kļūdu radās vai nu pieredzes vai tīri nepārliecības dēļ, kur sitācijās bumbas un vārti tika zaudēti uztraukuma rezultātā. Tā kā aizvadītas jau ir lielākā daļa spēļu līgā, pieredze ir iekārta un satraukumam vairs nebūtu pamata. Tā kā ja komanda spēs noturēt dotos trenera uzdevumus un spēs uz laukuma komunicēt savā starpā un palīdzēt viena otrai, šī ir gaidāma, kā ļoti intensīva, bet arī aizraujošu spēļu pilna nedēļa Riga United dāmām.

Ziņas no ģērbtuvēm

Jautāts, ko viņš domā par rītdienas spēli, Justins Walley galvenokārt minēja to, ka spēlē galvenais ir koncentrācija, itevišķi pēc ilga spēļu pārtraukuma un būs jāatgūst spēles ritms. “Spēlējot 3 spēles 6 dienās, galvenais būs panākt, lai meičas uztur līmeni visu šo spēļu garumā. Lielākā daļa komandas spēlētāju nav aizvadījušas nevienu spēli 2 mēnešu laikā, līdx ar to, ja mēs vēlamies gūt 3 punktus sestdienas spēlē, mums ir jābūt visām ar maksimālu koncentrāciju jau no brīža, kad mēs ierodamies stadionā un sākam gatavošanos spēlei. Ieva (Bidermane), John (Whitemore) un es pats esam aizvadījuši trīs treniņus šīs nedēļas laikā, tā kā teorētiski mēs esam tik gatavi, cik nu vien tas ir iespējams. Un meitenes tiešām strādāja treniņos no visas sirds un jāsaka, es biju patīkami pārsteigts, cik dažas no viņām ir fiziski gatavas, pat pēc vasaras pātraukuma.”

Komandas ziņas:

Īsumā J. Walley ir plašs klāsts spēlētāju no kā izvēlēties sākuma sastāvu. Sastāvā nav dažas pamatsastāva spēlētājas, lielākoties ārpus laukuma pienākumu dēļ, bet menedžerim priekšā ir gara nakts, lai izvēlētos sākuma vienpadsmitnieku.

Visi ir laipni gaidīti Arkādijas laukumā uz rīta kafiju. Jā, mačs sestdienā pirms pulkstens 12h nav joka lieta, kas vēl jo vairāk nozīmēs meičām, ja jūs atnāksiet un viņas atbalstīsiet!